Home » Okategoriserade

Våren som försvann

Written By: jossie on mars 13, 2013 One Comment

Så var det vinter igen, wonderful. All snö hade nästan smält bort, solen strålade från klarblå himmel och snödropparna hade börjat visat sig. Vad händer? Det blir kallt och börjar blåsa som fan, blir sånt där lurigt väder då man tror det är varmt och skönt ute men istället kyler blåsten ner en i märg och ben så fort man kommer ut. Och nu har snön fallit igen. Dock var jag inte så hoppfull att jag trodde det skulle bli vår på riktigt redan, och att det inte visade sig bli det gör mig inte jättebesviken men nog är det lite dystert. Det som är bra är att man inte blir särskilt sugen på att gå ut och får därför vettiga saker gjorda inne, som skrivande på examensarbetet. Det har känts som att jag legat efter ett tag, men om man ser till min egen tidsplan är det inget jag ”måste” bli klar med hittills, bara metoddelen denna vecka. Det lär jag inte bli då jag fortfarande har några intervjuer kvar att göra men kanske nästa vecka. Om man ser till tidsplanen som de ansvariga för själva kursen satt upp ligger jag ganska mycket före, så det är ju bra, men det är ju min egen jag ska ha nog med motivation till att följa. I april lär det inte bli mycket gjort för då kommer jag ha praktik. Jepp, jag har äntligen fått en plats och den här gången blir det ett återbesök i Motala, som tur är inte på samma skola.

På sistone har jag känt mig ovanligt kreativ, det är verkligen kul att skapa själv! Det hela började med att jag blev inbjuden till ett scrapbookingparty. Jag hade mina fördomar, det är väl bara småbarnsmammor som håller på med sånt? Jag som älskade att pyssla som barn tackade ja till att komma och testa att scrappa och det var väldigt kul! Jessica, Fredriks kompis fru, höll i ”partyt” hemma hos dem och en försäljare var där och visade massa grejer. Sen kunde man förstås beställa material ur katalogen så jag gjorde en beställning, nu har varorna kommit så ska bara hämta dem hos Jessica och sen blir det scrappa, scrappa… Annat kreativt jag gjort är att jag virkat en grytlapp själv, det tog ett par dygn men jag blev nöjd med resultatet. Jag måste köpa mer garn för nu har jag fått blodad tand vad gäller det också. Oh my, vart ska detta sluta..?

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates