Home » Okategoriserade

Examen!

Written By: jossie on november 29, 2013 No Comment

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina känslor som jag har nu men en sak kan jag säga: jag är så förbannat STOLT över mig själv! Över att jag idag kan titulera mig lärare, över att jag har kämpat mig igenom en lärarutbildning, över att jag aldrig gav upp när vissa sa att jag inte borde bli lärare, över att jag alltid reste mig igen efter att jag hade fallit och över att jag alltid, även om det har suttit långt inne ibland, trott på mig själv. Om det är något jag har lärt mig är det att man inte ska lyssna på folk som inte tror att man kan klara av saker. Det kan du visst. Du kan klara av vad fasiken som helst du företar dig med tillräcklig motivation. Och det bästa av allt i slutändan? INGEN kan ta det ifrån dig.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates