Home » Okategoriserade

Adiós Suécia!

Written By: jossie on maj 13, 2013 No Comment

Väskan är nästan färdigpackad nu och resfebern är på en lagom nivå, imorgon bär det av mot sydligare breddgrader! Jag önskar att jag kunde skriva varmare men väderprognosen säger att det inte direkt kommer bli högre temperaturer på Mallorca än i Linköping. De får ändra prognosen illa kvickt så att jag kan skryta med någon slags bränna när vi kommer hem. Inte så kul att ligga och pressa på stranden om det bara är 15 grader. Det lutar mot att det kommer bli mer av en storstadssemester än en sol- och badsemester. Palma ligger nämligen på bekvämt avstånd så där kan man ju alltid strosa runt. Hoppas staden har bra shopping att erbjuda. Oavsett väder och temperaturer så ska det i alla fall bli ljuvligt att komma bort från den grå vardagslunken och få koppla av på en annan plats. Med havsutsikt från hotellet, svajande palmer inom synhåll och en kall drink i handen är det svårt att vara missnöjd.

Dagen efter vi kommer tillbaka från vår semester kommer mamma och pappa på besök, så det är full rulle hela maj kan man säga. Jag vet inte riktigt hur jag ska ha tid till att skriva klart examensarbetet, det kan bli tajt. Jag beslutade mig för att lägga fram det i höst istället då jag insåg att det skulle vara omöjligt att hinna klart till den 21 maj. Sommarjobb har jag inte hört ett skvatt om än och när jag ringde till Bodens kommun idag för att ta reda på hur rekryteringsprocessen går svarade inte enhetschefen. Jag gillar inte att fortfarande inte ha min sommar planerad, vanligtvis brukar jag ha flyg- och tågbiljetter bokade i april. Det kommer väl att lösa sig på något sätt men segt att vara oviss.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates