Home » Okategoriserade

Workin’ hard for the money

Written By: jossie on juli 16, 2013 2 Comments

Det känns som att jag bara jobbar och jobbar, och inte hinner slå mig till ro den tid jag väl är ledig. Inatt drömde jag att jag hade en ledig dag framför mig, härligt… Kl 5.15 ringer alarmet och påminner mig om motsatsen, uäh… Bara att masa sig upp och bege sig iväg och jobba fram till 15. Under den sista timmen var det dock rätt så lättförtjänta pengar, jag och en annan vikarie var och fikade på Tingshuset med två brukare. Idag var en sån dag då man kunde hitta på lite kul, det gäller att passa på när en brukare är bortrest. Tingshuset kan jag rekommendera, gott fika och mysig miljö. Mycket trevligare än Opalen enligt mig, som inte inger någon vidare mysstämning. Nu är det ”bara” 2 dagar och 2 kvällar kvar att jobba denna vecka. Det skulle ju så klart sitta fint med lite lön nu men det är bara att vänta snällt till den 25e som ”alla andra”.

För övrigt undrar jag om det finns någon vänlig själ som kan tänka sig att skänka mig en miljon? Nähä, inte det. Det verkar nämligen tyvärr som att mitt och Fredriks bostadsköp får vänta ett år eller så då vi nu bestämt oss för att lägga massa pengar på att resa. Hoppas på att kunna köpa lite nya möbler också och sen är jag sugen på att köpa mig en ny laptop. Det är dock inte prio ett, då är nya glajjor viktigare för är verkligen rejält LESS på de jag har och har haft nu i flera år. Så det får bli ett besök på IKEA och ett på Specsavers när jag kommer hem till Linköping igen. Den 12e augusti bär det av söderut, då får jag äntligen krama min älskling! Det är för länge att vara borta ifrån honom nästan hela sommaren, även fast vi har varit ifrån varandra betydligt länge tid, men vad gör man inte för att få cash på kontot…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “Workin’ hard for the money”

  1. Marie says on: 16 juli 2013 at 20:16

    Tingshuset, var ligger det? 🙂

    • jossie says on: 17 juli 2013 at 17:51

      Precis bredvid kyrkan, vänster om den när man kommer från stan 🙂

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates