Home » Okategoriserade

Thailandsdrömmen blir sann

Written By: jossie on juli 5, 2013 No Comment

Årets andra utlandsresa är nu bokad – till Thailand! Verkar som att vi är värsta lyxlirarna som reser en massa, men jag säger som så att det gäller att passa på att göra något kul för intjänade pengar medan man har tid. Nu ska jag äntligen få en av mina drömmar uppfylld, som jag längtar. Jag vet att det är ungefär 10 år efter alla andra men det har varit hinder i form av brist på resesällskap, tid och pengar. Nu känns det overkligt för att det jättelänge har känts som om drömmen inte kommer gå i uppfyllelse. Eftersom jag (förhoppningsvis) tar examen kring månadsskiftet oktober-november är december fri från studier, och då valde vi att boka en resa. Man kan säga att det blir lite till firande av min examen (om jag lyckas ta den) och kvalitetstid ihop med min älskling som kompensation för distansen i sommar. Jag oroar mig lite smått för den fuktiga värmen, farliga insekter och brännmaneter redan nu. Jag antar att jag har läst för många skräckhistorier om turister som blivit förgiftade och väldigt sjuka eller till och med dött. Nåja, så länge jordens krafter inte bestämmer sig för att utlösa en tsunami när vi är där överlever jag nog. Det är ju ändå värt att åka dit när man har hört så mycket positivt.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates