Home » Okategoriserade

Klämde en klämma

Written By: jossie on september 29, 2012 5 Comments

Idag känner jag mig inte på topp precis, mest på grund av träningsvärk och mensvärk from hell. Underbar kombination. Tur att vädret är blött och man slipper känna dåligt samvete för att vara inne hela dagen. Vår plan är att baka blåbärsbullar, mer än så är för ansträngande. Jag är nästan lite stolt över mig själv, lyckades i alla fall klämma en surströmmingsklämma igår efter att jag hade ätit god tacos. Rutten fisk är inte gott, men det är inte så äckligt heller. Väldigt salt är det, och tillsammans med alkoholintag leder det lätt till uttorkning. Jag drack rödvin, snaps och fyra olika likörer, samt smuttade på en likör på 38% som endast smakade sprit. Min käre blivande svärfar tyckte jag behövde bli lite uppkäftig. Jomenvisst. Likör säger jag inte nej tack till, speciellt inte min favoritlikör från Kanarieöarna. Jag bara måste dit och importera ett par flaskor. Problemet är bara att det blir rätt dyrt, så det får vänta.

Kladdkakan uppskattades men det hade blivit en liten miss i vem som skulle fixa vad så fyra personer hade fixat efterrätt. Efter att ha ätit av två kladdkakor, en chokladruta och en halv äppelbomb blev det sockerchock deluxe. Sötsliskig likör på det och jag var väldigt nära att bli illamående när Fredriks syster körde fort i svängarna på vägen hem…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

5 Responses to “Klämde en klämma”

 1. Marie says on: 29 september 2012 at 13:51

  Vad heter din favoritlikör? Det kan nämligen hända att jag åker till Kanarieöarna inom en snar framtid, då kanske jag kan importera en flarra åt dig… 😉

  • jossie says on: 29 september 2012 at 15:03

   Åh, det vore jättesnällt! När, hur och med vem ska du eventuellt dit? Avis! Likören heter Ron miel (Honungsrom) och den svagare på 20% vill jag ha 🙂 Såg dock nu att den finns i systemets beställningssortiment, så kan kolla om jag lyckas få tag på den själv först, annars skickar jag beställning 😉

 2. Marie says on: 1 oktober 2012 at 13:52

  Med mamma i december 😀 det är inte spikat än men förhoppningsvis blir det så! 🙂

  • jossie says on: 3 oktober 2012 at 17:08

   Det låter riktigt härligt! 🙂

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates