Home » Okategoriserade

Vad gör jag för fel?

Written By: jossie on oktober 12, 2012 2 Comments

Som jag kanske skrivit tidigare har jag 7 kg att gå ner innan jag når min målvikt. Jag har hoppats på att vågen i alla fall ska visa någon slags förändring åt det positiva hållet efter att jag tränat minst tre gånger i veckan i drygt tre veckor och varit mer noga med vad jag stoppar i mig. Inte ett jävla hekto har jag gått ner! Möjligtvis något ynka gram men det känns alldeles för lite för att glädjas åt. Jag har därför insett att jag måste strama åt mina restriktioner och kanske äta ännu mindre portioner och helt skippa intaget av sötsaker. Vilket hårt liv det vore! Men kanske är det det enda som skulle göra en märkbar skillnad? Jag vet faktiskt inte… Eller ska jag helt utesluta pasta, ris, potatis och bröd? Problemet är att jag har väldigt svårt för att bli mätt om jag inte alls äter det, och nu syftar jag på de tre förstnämnda. Bröd har jag faktiskt ransonerat på och skippar det till frukosten ibland. Dessutom äter jag numera endast osötat bröd. Jag och Fredrik pratade om detta precis innan vi skulle sova igår kväll, vilket kanske inte var så bra. Inatt drömde jag nämligen om sprängfyllda smörgåsbord med all möjlig plockmat i kopiösa mängder samt att jag gick och köpte något kilo lösviktsgodis. Tror ni inte jag nu är sugen på godis? Abso-fucking-lutely.

Idag tänkte jag inte träna, även fast jag har motivationen att ta mig till gymmet. Det är nog bäst att inte göra det, folk kan ju börja tro att jag blivit träningsnarkoman(!) Skämt åsido. Jag kanske tar en promenad istället, det ger ju i alla fall lite träning.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “Vad gör jag för fel?”

 1. Marie says on: 13 oktober 2012 at 09:30

  Jag har massvis med träningscitat som hjälper mig när vågen/motivationen/självdisciplinen failar, särskilt eftersom jag blir så förbannat otålig och alltid vill att allt ska ge resultat NU! Här kommer ett par stycken! <3

  "It takes four weeks for you to see that your body's changing. It takes eight weeks for your friends and family to see it. It takes twelve weeks for the whole world to see it. Keep going!"

  "It didn't take two weeks to put on those ten pounds and it's not gonna take two weeks to get rid of them. Have patience!"

  "Success is a journey, not a destination."

  • jossie says on: 13 oktober 2012 at 23:44

   Ja, jag känner detsamma, blir rätt så otålig jag med… Men nu ska jag försöka ta till mig de här citaten, tack så mycket! 😀

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates