Home » Okategoriserade

Å så var det april…

Written By: jossie on april 12, 2013 No Comment

Det är helt sjukt vad dagarna flyger förbi när man har flera saker att göra, det var ju nyss påsk. I veckan har jag börjat min praktik och det flyter på bra. Jag har till min stora glädje fått en riktigt vettig och trevlig handledare och skolan är trevlig så jag är verkligen nöjd. Det enda jag möjligtvis kan klaga på är att jag måste pendla till skolan varje dag men det går lättare nu när det är vår. Klasserna min handledare har är väldigt olika; en teknikklass som är lite stökig och en naturklass där eleverna är som änglar. Jag var imponerad igår när jag träffade natur för första gången: alla utom en satt som tända ljus och lyssnade och antecknade vid genomgången, de gjorde uppgifterna när de blev tillsagda och arbetade med dem duktigt och när de var klara plockade de på sig nya uppgifter som inte ens var obligatoriska för lektionen(!) Jag har aldrig sett en så studiemotiverad klass, skolans drömklass att ha som lärare. Det kommer bli sweet att undervisa dem, till skillnad från teknikklassen… Men jag behöver en stökig klass för att min handledare ska se att jag fixar det.

Examensarbetet går framåt i snigelfart, jag håller fortfarande på med resultatdelen och det känns som om jag aldrig blir klar med den. I helgen ska jag dock se till att bli klar, får inte förhala för mycket. Imorgon blir det däremot inte så mycket skrivande, ska iväg på drama för att arbeta med pjäsen vi ska sätta upp i vår. Det är riktigt kul att göra en helt egen pjäs men det krävs mycket arbete och att vara tio i gruppen förenklar inte arbetet direkt…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates