Home » Okategoriserade

Världen är full av fräckt folk och idioter

Written By: jossie on oktober 29, 2013 No Comment

Jag fattar inte hur det kunde hända. Sen jag införskaffade mig min cykel för två år sen har jag varit så försiktig med den, jag har alltid ställt den i förrådet och alltid sett till att den har varit låst. Uppenbarligen hjälpte det inte. Stulen… igen. Jag HATAR det avskum, det patrask, den vidriga människan som stal den. Må han/hon bli helt förtärd inombords av sin ruttna handling, drabbas av Ebola, träffas av en meteorit och brinna i helvetet. Om meteoriten inte skulle falla så må han/hon istället torteras och flås/styckas levande. Det går också bra, så länge det är så plågsamt det bara kan bli är jag nöjd.

Jag önskar man kunde skapa ett eget land där idioter inte fick bo, ett land där bara människor som man tyckte om och visste var goda fick leva i. Tänk så mycket dårskap och jävligheter man skulle slippa då. Nu tvingas man omgärdas av idioter ständigt på längre eller kortare avstånd. Varje gång en idiot korsar min väg tar de udden av min glädje, stjäl min energi samt att jag blir mer bitter. Man borde fan spärra in dem så de kan få hålla på med sina idiotier i sällskap av likasinnade.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates