Home » Okategoriserade

Skärtorsdag

Written By: jossie on mars 28, 2013 No Comment

Denna dag har inte varit mer olik andra dagar, ingen påskkäringutklädnad, inget äggletande, utan bara en vanlig pluggdag. Jag önskar att det gick fortare med det digra uppsatsarbetet men det går i snigelfart vilket är rätt frustrerande då jag har massor av saker jag vill skriva. Det som går så sakta är bearbetningen av alla intervjuer, jag tackar mig själv i efterhand för att jag var klok och ”bara” valde att göra sex intervjuer. Sex är för fan mer än tillräckligt! Puh… Det är ju bra att ha ett rikt intervjumaterial men man får ju räkna med en hel del jobb. Min handledare ville att jag skulle skriva en förutsättningslös analys och den har jag hållit på med i några dagar nu och är fortfarande inte klar! Och det är inte ens något som ska vara en del av uppsatsen utan den skriver jag bara för min egen skull. Önskar nästan att jag hade en sekreterare, får ju träningsvärk i fingrarna… Annars ska jag inte klaga, jag har den bästa handledaren på Liu (tror jag) som tar sitt handledarskap på stort allvar. Han överöser mig med tips, idéer, artiklar… Jag måste verkligen nyttja hans hjälp medan jag kan så jag blir klar med uppsatsen i vår.

På jobbfronten går det sådär, jag väntar på att få svar på om jag får något sommarjobb i år överhuvudtaget. Språkledarjobbet fick jag inte, de valde bort mig av någon outgrundlig anledning. Jag är inte så ledsen för att jag inte blev vald, ersättningen var kass för ett så slitigt jobb och vad jag vill och behöver är att tjäna pengar. Däremot förstår jag inte VARFÖR jag inte blev vald när jag i princip uppfyllde alla kriterier på vad de sökte. Personligen tycker jag att de har gjort ett misstag (med risk för att låta självgod). Det hade säkert varit ett roligt jobb och man hade lärt sig mycket, och helt bortsållad är jag inte än eftersom jag har placerats i en reservpool, men jag får vara beredd på att kanske få ett annat jobb nu. De övriga jag sökt är vik inom äldreomsorgen i Linköping och Boden. Det skulle vara schysst om jag fick vik halva sommaren här och halva där uppe, så jag fick tillbringa tid med både Fredrik och alla er där uppe i norr. Jag vill ju komma upp någon gång i sommar men helst vill jag inte vara i Boden hela sommaren, så det skulle vara perfekt. Tråkigare att jobba inom vården men det är helt okej ändå, så länge jag slipper jobba som personlig assistent.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates