Home » Okategoriserade

Av med betongkepsen!

Written By: jossie on februari 18, 2013 No Comment

Att jag ska vara så envis, eller så är jag väldigt lat, en kombo kanske. Har haft skallebank sen igår morse, ändå har jag inte tagit en tablett ännu. Det är ganska uthärdligt så det är inte så att jag inte klarar av att göra någonting med den. Igår var jag på arbetsintervju i huvudstaden och det kändes som att det gick hyfsat, genomled en tre timmars intervjuprocess med både rejäl sömnbrist och huvudvärk och ändå kunde jag svara rätt bra på frågorna de ställde. Intervjun var angående sommarjobbet som språkledare jag sökte för drygt en månad sedan. Först var det en presentation av företaget och vad det innebär att jobba som ledare, därefter startade gruppintervjun och under tiden blev var och en av oss hämtade för en individuell intervju. Gruppintervjun hade ett rätt trevligt upplägg måste jag säga och kändes avslappnat. Vi fick dra lappar med olika case-frågor på och så skulle vi först själva svara på frågan vi fick och sedan fick de andra svara om de ville. Frågorna var av typen ”en student har hemlängtan, vad gör du då?”. Ja, frågor om hur vi skulle hantera olika situationer helt enkelt. En i min grupp var en identisk kopia av Barney Stinson i ”How I met your mother” samtidigt som han var en aning lik Stefan Holm, det var rätt kul. Han brukade få höra det sisådär någon gång i månaden, Barney-likheten alltså. Borde inte det vara rätt tröttsamt?

Efter att vi kom hem igår var vi båda helt uttrötta och orkade knappt göra någonting, jag var så trött att jag gick och lade mig en stund men fick inte sova direkt. Det var kanske lika bra, hade säkerligen sovit alldeles för länge och sedan hade min dygnsrytm blivit helt tokig. Till kl.22 orkade jag vara vaken ungefär, sen sov jag gott i flera timmar. Nu försöker jag motivera mig själv att plugga men det går inte så bra, kanske ska gå och ta den där tabletten i alla fall…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates