Home » Okategoriserade

Vamos a la playa!

Written By: jossie on januari 27, 2013 No Comment

Då hade man bokat en utlandsresa bara sådär, den 14e maj åker vi till det klassiska charterresmålet Mallis. Jag vet inte riktigt hur detta hände, men det började med att Fredrik häromdagen sa att det var rätt billigt att åka dit med Ving tack vare flera rabatter. Jaha, men jag har ju ändå inte råd, tänkte jag. Det finns inte på kartan… Men så diskuterade vi och resonerade fram och tillbaka om ekonomiska angelägenheter och sa att det kanske visst kan bokas en resa. Det skulle lösa sig genom att jag lånar ett par tusenlappar av Fredrik och bekostar resten själv nu direkt. Jag vet att detta inlägg är i rätt stor kontrast till det förra, lät som att jag var värsta fattiglappen. Men som jag ändock skrev, sparade pengar är till för att läggas på resor och andra trevligheter, unna sig något måste man ju få göra ibland. Dessutom såg jag att mina fonder hade stigit i värde. Så jag rättfärdigar det hela med det, men också med att jag inte har varit på en solresa på 10 år. Jag har länge haft abstinens så nu tyckte jag att det kunde få vara dags! Eller nu och nu, vi åker ju inte förrän om tre och en halv månad så jag får ha abstinens ett tag till. Men nu har jag i alla fall något att se fram emot under allt slit med ex-jobbet, det ska bli så härligt! Min andra gång på Mallis blir det men denna gång bär det av till andra sidan av ön, närmare bestämt till en liten kustort strax sydost om Palma. Perfekt läge, skönt strandliv i närheten av Palmas stadspuls. Vi har dessutom bokat ett barnfritt hotell, rätt skönt att slippa ungar när man själv inte är där på någon familjesemester. Åh, vad jag längtar!


Bild lånad av jungfruresor.se

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates