Home » Okategoriserade

Spinningcomeback

Written By: jossie on januari 14, 2013 No Comment

Ikväll har jag varit på mitt första spinningpass på flera år, ja, faktiskt första gången på Campushallen. Då kan ni tänka er hur längesen det var jag sist tränade spinning, cirka 8 år sedan då jag bodde i Boden. Trots det hade jag bokat in mig på timpasset, basicpasset på 45 minuter är på ”fel” dag. Jag hade självklart glömt hur jobbigt det var men klok som jag är ibland så tog jag det lugnt i början och försökte att inte låta mig hetsas av instruktören eller alla spinningfreaks omkring mig. Ändå höll jag på att dö av ansträngning och svetten bara rann. De flesta på passet verkade vara värsta inbitna spinningfantasterna och trampade fort utav bara helsike i takt till trance-/dancemusiken medan jag kämpade på i min egen värld och låtsades öka motståndet när alla andra gjorde det. Jag satt nämligen på första raden med instruktören en meter rakt framför mig, inte den bästa platsen men platserna på alla andra rader var upptagna och likaså de i kanterna på första. Så går det om man kommer precis när passet ska till att börja. På onsdag tänkte jag göra Kettlebellsdebut, ett pass som jag länge har velat gå på men det blir fullbokat fortare än man hinner blinka. Denna gång blinkade jag inte och lyckades knipa en plats.

Annat roligt jag ska ägna mig åt i veckan är att skriva dramatenta, söka jobb och byta bank. Japp, nu har jag tröttnat på Nordeas krångel med Internetbanken och deras dåliga service så nu byter jag till Länsförsäkringar. Eftersom Fredrik har den banken vet jag att den är bättre. Det finns viktigare saker att lägga sin energi på än irritation gentemot Nordea.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates