Home » Okategoriserade

Flitigt bloggande över för denna gång

Written By: jossie on november 4, 2012 One Comment

Att blogga i stort sett varje dag höll alltså cirka en månad, det är ju ganska duktigt för att vara jag. Till viss del är det du Marie som inspirerat mig, jag blev impad av dina täta uppdateringar och hängde liksom på tåget. Nu i veckan har jag haft lite mindre tid och ork att blogga för att jag suttit på skolan alla vardagar 9-16 ungefär, tränat och sen däckat i soffan framför diverse TV-program. Sen är kanske inte mina läsares intresseflagga på topp om jag bara skriver om plugg och träning. Ni skulle säkert följa mig troget ändå (oj då, självsäkert det lät) men lite variation vill jag ju ge er. Det kommer det tyvärr inte bli så mycket av de kommande fem veckorna, för imorgon börjar jag min praktik i Motala. Av erfarenhet vet jag att jag kommer vara som en zombie om kvällarna så att prioriteringarna kommer bli träna, äta, umgås lite med Fredrik och sova. Om jag ens kommer orka träna… Fast det kan ju vara nyttigt att göra det för att hålla sig piggare i längden så att säga.

I fredags var det födelsedagsfirande för Fredriks syster på samma restaurang vi var på när han fyllde år. Denna gång åt vi däremot något från à la carte-menyn så det blev snäppet lyxigare. Igår promenerade vi till Ikea för att för andra gången provsitta fåtöljen vi har sett ut till vardagsrummet. Nu har vi bestämt oss för att införskaffa den och då kom vi på att vi även behöver köpa en läslampa. Tyvärr fanns det ingen på Ikea som jag direkt föll för så vi får titta vidare någon annanstans. Vi stod och velade över om vi skulle köpa matta till vardagsrummet eller inte men vi kom fram till att vi inte iddes bära hem den. Återigen problemet med att promenera dit. Idag har jag varit lite duktig och städat och pluggat innan min fikagäst kom, för jag vet att jag som sagt inte kommer orka göra så mycket på kvällarna framöver…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

One Response to “Flitigt bloggande över för denna gång”

  1. Marie says on: 7 november 2012 at 09:53

    Alltid kul att vara en inspiration! Jag har dock också blivit lite mer slacker, har andra saker på hjärnan… 😉

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates