Home » Okategoriserade

Zzzzleepy…

Written By: jossie on oktober 24, 2012 No Comment

Jag är så trött så jag knappt kan minnas sist jag var så här trött. Det måste ha varit den dagen jag åkte iväg till Paris i januari för att påbörja mina utlandsstudier. Jag hade sovit en timme och skulle ta flygbussen till Skavsta så okristligt tidigt som kl.4 för att ta Ryamattan vid 7-snåret. När det visade sig att jag klarade av allt vad en flygresa på egen hand innebär trots att jag var som ett vandrande lik och jag fick kämpa för att inte tappa uppmärksamheten var jag rätt så lättad. Idag har jag gjort mitt bästa för att inte tappa uppmärksamheten på en föreläsning, och köpte en chokladbiskvi i ett tappert försök att bli lite piggare. It didn’t turn out that well. Föreläsningen visade sig vara meningslös att gå på och biskvin smakade som gammal skåpmat. Kex som legat i en öppnad förpackning lite för länge i skafferiet, ni vet. Jag och min kompis smet lite tidigare från föreläsningen, även fast det bara var en kvart kvar. På vägen ut blev vi stoppade av tre killar som snällt frågade om vi kunde svara på några enkätfrågor om mat. Okej då, sa vi, och som tur var så var det bara tre frågor. Sen drog vi vidare ner mot HumSam-bibblan för att plugga. Jag fick dock inte så mycket plugg gjort utan fick agera diskussionspartner till min kompis som skriver ditt examensarbete.

Det blev inget plugg gjort på eftermiddagen heller men det gör inget, jag var ändå så trött och inget behöver göras till imorgon. Istället hade jag trevliga pratstunder med nära och kära och såg ytterligare ett avsnitt av TBBT. Sen ställde jag in Zumban, jag orkade verkligen inte ta mig iväg. Motivationen var obefintlig dels på grund av tröttheten, dels för att jag frös. Nu sitter jag i soffan och tittar på Kalla fakta, trots att jag egentligen inte gillar det programmet. Orkar bara inte göra något annat. Sängen känns väldigt lockande nu kan jag säga…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates