Home » Okategoriserade

Varför jag numera bojkottar Ryanair

Written By: jossie on oktober 2, 2012 No Comment

Det har de senaste veckorna varit väldigt mycket uppmärksamhet på det så kallade lågprisbolaget Ryanair. Jag har sett flertalet argument som ”Man får vad man betalar för och då får man acceptera dålig service i detta fall”. Självklart får man vad man betalar för men det betyder inte att det är acceptabelt att behandlas sämre än boskap. Jag har själv aldrig haft några större problem med Ryanair men när jag hör berättelser om förödande händelser folk råkat ut för späder det bara på min ilska mot detta nonchalanta skitbolag. Efter att ha blivit mer insatt i hur bolaget funkar och har för villkor har jag nu äntligen bestämt mig för att bojkotta. Visst, jag kan förstå att folk med lite sämre ekonomi väljer bolaget om de ska resa och hälsa på familj eller släktingar, men samtidigt blir inte Ryanair så billigt i slutändan ändå med alla dessa dolda avgifter. I allmänhet fattar jag inte hur man kan riskera sin egen och andras säkerhet samt stödja personalens usla arbetsvillkor bara för att eventuellt lyckas få tag på en billig resa. Var är människovärdet?

Om ni instämmer kan jag tipsa om att gilla sidan ”Våga vägra Ryanair” på fejjan. Bort med O’Leary!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates