Home » Okategoriserade

Teori och praktik

Written By: jossie on oktober 23, 2012 No Comment

Det blev inte så mycket pluggat idag, utan hamnade i chilläge i soffan av den enkla anledningen att femte säsongen av TBBT damp ner genom brevinkastet en dag tidigare än förväntat. Det gillas starkt att jag får den före officiell release, även fast jag är sen med att se den av nämnda anledningar. Idag har jag stillat min abstinens med sju avsnitt tills Fredrik kom hem från sin jobbresa och såg att jag inte satt och pluggade. Eftersom jag skulle iväg till draman senare ägnade jag resten av tiden tills dess till att vara social.

På dramalektionen idag fick vi arbeta mer med skuggspel – hela lektionen ägnades åt detta så vi hade chansen att göra lite längre och mer avancerade skuggspel den här gången. En i min grupp hade med sig en barnbok som vi använde som berättelse. Den handlade om en katt som träffar på en räv i skogen och flyttar in hos denna. Katten lyckas skrämma en hare och haren berättar för de andra djuren i skogen hur farlig katten är, ett riktigt odjur. Lite komiskt att de andra djuren tror på haren då harar i verkligheten är rädda av naturen. Nu var det ju dock en fabel som vi dramatiserade och valde att inte ändra något för att det skulle bli mer logiskt. Jag var katten, en roll jag kände mig väldigt bekväm med. Ett gulligt och mesigt ”mjau” var själva slutklämmen för att visa på hur otroligt farlig jag var.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates