Home » Okategoriserade

Satsumaskärlek

Written By: jossie on oktober 18, 2012 One Comment

Om det är en frukt jag verkligen älskar så är det satsumas som det är säsong för nu. Små, söta, lättätna och fulla av vitaminer – kan det bli bättre? Vi har varit och handlat ikväll och den här gången var de ännu mindre än förra veckan! Jag: ”Har du sett något sötare?” Fredrik: ”Jo, det har jag *blink blink*”. Okej, okej, vi kanske inte är ense i den frågan, och jag kan väl i och för sig tycka att en kattunge är sötare än en satsumas, men ikväll hade jag ögon för satsumas. Jag är rätt dålig på att äta frukt i allmänhet och brukar därför sällan köpa frukt av olika slag för att det hinner bli övermoget eller mögligt innan jag kommit mig för att äta det. Men satsumas är i en klass för sig, och jag skulle önska att det gick att köpa året runt. Clementiner är väl gott det med men de är inte lika gulliga. Ja, jag är rätt utseendefixerad när det gäller frukt och grönsaker, det får inte vara några som helst defekter. Tur att jag inte är frukterian och anser att frukt har känslor, vad synd jag skulle tycka om alla defekta frukter.

Idag har jag haft en svagt molande huvudvärk hela dagen, vilket sannolikt beror på att jag sov för länge. Jag stack trots det iväg till Sh’bam-passet jag bokat in mig på, och tänka sig, huvudvärken släppte! Vilken kick jag får av att dansa alltså, och de som säger att dans inte är träning har grovt fel. Antingen har de bara provat långsamma danser som typ vals eller så har de inte dansat alls. Jag känner dock att jag skulle vilja gå på andra pass än bara Sh’bam och Zumba, men då vet jag inte vad som skulle vara alternativen. Det finns liksom inget på passchemat som är lika lockande… Bodyvive ska jag i alla fall prova som sagt för att se om det är vettigt. Vem vet, det kanske kan vara kul också.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates