Home » Okategoriserade

Oh first snow, how I hate you

Written By: jossie on oktober 25, 2012 No Comment

Idag har första snön fallit ner för säsongen, vilket jag först fick veta på Facebook precis när jag hade kommit hem från stan. Japp, jag märkte alltså inte att det snöade trots att jag var ute. Därför drar jag slutsatsen att det knappt var rent snö, bara små små droppar snöblandat regn. Jag sket i att kolla väderprognosen innan jag stack till Sh’bamen och klädde mig efter en vacker höstkväll utan nederbörd. Det visade sig vara något olämpligt. Om jag inte hade märkt snön tidigare på dagen blev jag fanemej varse om den när jag skulle hem. Min filtkappa blev alldeles vit och jag förvandlades till ett snömonster som fick cykla hem med flingorna piskandes mot ansiktet. Det var både kallt och gjorde ont. Jag kom hem ganska precis, och är glad att jag är inne i värmen igen.

Jag var på stan idag som sagt var för att kolla på träningslinnen och jag hittade samma linne på Stadium som jag sett på Inter Sport och suktat lite efter. Jag köpte det inte på Inter Sport då jag tyckte priset var lite för saftigt, men på Stadium var det rea på linnet och jag fick det för en hundring mindre. Bara ett kvar i min storlek, så det var dagens kap. Det var nödvändigt då jag kommit fram till att jag tränar så pass ofta nu att de rena linnena som är anpassade för träning inte räcker tills nästa tvättid. Mönstret på mitt nya linne påminner passande nog om snöflingor…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates