Home » Okategoriserade

Nitad

Written By: jossie on oktober 13, 2012 4 Comments

Det har verkligen varit en intensiv dag idag, men en mycket trevlig sådan. Först har jag haft ledarskapsträff mellan kl.9 och 16, och kl.18 var vi bjudna på middag av Fredriks morbror men hemma hos morbrorns svärföräldrar i Ryd. Det var första gången jag träffade hans morbror med familj, och de var supertrevliga. Jag vet inte om det var vinet eller den uppsluppna och trevliga stämningen men jag pratade ovanligt mycket för att umgås med folk jag aldrig tidigare träffat. Väldigt lättsamt och tiden bara rann iväg på det där sättet den brukar göra när man har kul. Därför gjorde det inte så mycket att jag spillde rödvinssås på min nya vita skjorta. Inget kalas utan kras, eller nåt. Nu är det snart dags att stupa i säng, jag känner att jag har varit vaken alldeles för länge. Här kommer en sneak peak på skjortan à la modebloggerska.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

4 Responses to “Nitad”

  1. Jessica says on: 14 oktober 2012 at 11:17

    Vanish är grym mot rödvin! =)

    • jossie says on: 14 oktober 2012 at 11:27

      Aha, tack för tipset! Men jag lyckades få bort det mesta av fläcken med tvål och vatten så den vill nog ”vanish” i tvätten iaf. Eller så köper jag Vanish 😉

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates