Home » Okategoriserade

Money money money must be funny…

Written By: jossie on oktober 28, 2012 No Comment

Denna söndag har vi varit ute och promenerat på stan, men jag lämnade plånboken hemma för att undvika att shoppa för pengar jag egentligen inte har så det blev massa fönstershopping. Jag såg ett jättefint sängöverkast tillverkat med lappteknik på Indiska som jag ville ta med mig hem men priset var hutlöst och jag hade ju ändå inga pengar, sad face… Jag borde inte gå i affärer överhuvudtaget innan jag fått en inkomst. Shoppar jag något mår jag dåligt av att jag ”slösat” pengar och ser jag något jag vill ha men måste stå emot mår jag dåligt av det. Som Fredrik sa: ”Get a job!”. Ja, det är väl den bistra sanningen… Jag önskade jag kunde ha ett roligt jobb för stunden som inte kräver någon utbildning. Kanske att jag hade någon idé som jag kunde sälja eller att jag var konstnärlig och kunde sälja mina egentillverkade produkter. Tyvärr har jag inte begåvats med någon konstnärlig ådra.

Kreativitet är ju ett mer vitt begrepp så det har jag väl en dos av i alla fall, som t.ex. att jag är bra på att inreda. Jag skulle kunna tänka mig att hjälpa folk att komma till rätta med sina inredningsproblem eller såga deras inredning och komma med konstruktiva förslag. Det finns en inredningssajt som heter Style Room där jag är medlem och ungefär 80% av alla bilder som läggs upp där är på kalla trista moderna vita hem. Inget fel med vitt, jag gillar det och tycker det är en bra basfärg, men när man inreder HELA sitt hem i vitt blir det ju ingen mysfaktor och personlighet i hemmet. Bara typiskt skandinaviskt och en eventuell rädsla för att experimentera med färger. Jag längtar tills den dag vi bor i ett hem som ser ut exakt som vi vill ha det.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates