Home » Okategoriserade

Masochism på hög nivå

Written By: jossie on oktober 1, 2012 No Comment

Det blev inget besök hos optikern och ytterst lite pluggande idag. Det började med att jag åt en morot och kände plötsligt att den lilla metalltråden bakom framtänderna i överkäken satt lite lösare än den ska. Mycket riktigt hade ett fäste lossnat, så det var bara att ringa akuttandvården. Jag fick komma till en tandläkare bara drygt en timme efter att jag hade ringt. Det jag hoppades mest på var att hon skulle ta bort retainerna i över- och underkäken, men istället tyckte hon att jag skulle behålla dem så hon satte dit en ny bakom framtänderna. När hon sa ”jag måste borra lite” fick jag en impuls att frigöra mig från tandläkarstolen och springa all världens väg, men hon förtydligade strax därpå att det inte var tänderna hon skulle borra i utan fästena. Puh, det var då en jäkla tur. Det gjorde inte alls ont. När jag väl var där passade jag på att boka tid hos tandhygienisten och sa att jag ville ha hennes första lediga tid. Det var bara det att jag antog att den skulle vara om några veckor, men istället erbjöds jag en tid redan på onsdag denna vecka och tackade ja. Tortyr för käften två gånger på en vecka alltså. Jag måste ha vissa masochistiska drag…

Apropå något helt annat: jag älskar mina nya jeans! De är så otroligt mjuka och sköna, jag har aldrig tidigare haft så sköna jeans som varit det direkt jag börjat använda dem. Det är som att ha på sig ett par tjockare bomullsleggings. Jag rekommenderar verkligen Crocker-jeans!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates