Home » Okategoriserade

Gymmet – mitt andra hem?

Written By: jossie on oktober 8, 2012 No Comment

Jag har även denna måndag tillbringat två timmar på Campushallen, varav den första på ett Zumbapass och den andra på gymavdelningen. Zumban var inte så jobbig idag men desto roligare. Det var en ny instruktör, en manlig sådan för ovanlighetens skull, som delvis höll i passet. Enligt hans ledord skulle han spela förförisk och vi, samtliga av oss tjejer, skulle spela ”hard to get”. Det gick jättebra att spela det, men jag är högst osäker på om han lyckades med sitt uppdrag… Enligt min åsikt är inte dansrörelser à la Jonas Gardells kroppsspråk vidare sexigt. Jaja, han är ju nykläckt så man måste ju ge honom lite tid att försöka bli Sveriges svar på Patrick Swayzee. Men humor hade han ju i alla fall. Sen lommade jag bort mot gymmet där muskelknuttarna står och utstöter sina primitiva vrål när de lyfter jäättetunga vikter. Idag var det inte så mycket folk, eller rättare sagt vid den tiden jag var där. Zumbapasset slutade kl.21 och jag var i gymmet till kl.22. Förra måndagen ringde Fredrik och frågade var fan jag höll hus, han hade blivit en aning orolig att det hade hänt något. Jag trodde aldrig det var möjligt att han skulle behöva ringa för att jag är ovanligt länge på gymmet. Det var så orealistiskt att jag inte ens kände igen mig själv…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates