Home » Okategoriserade

God morgon äckeljuice

Written By: jossie on oktober 9, 2012 2 Comments

Jag rekommenderar INTE Icas frukostjuice, den smakar surt och rökigt (ja, faktiskt) med en artificiell touch av apelsin. Dessutom är det utan fruktkött och sen något år tillbaka föredrar jag juice med fruktkött, men det är ju förstås en smaksak. Varför köpte jag då denna äckeljuice? Jo, för att den var billig så klart. Snålheten bedrar visheten är väl det mest passande uttryck att använda i detta fall. God morgon-juice är min favoritjuice bland affärers utbud av juice, men Brämhults ska vara riktigt god den med. Bäst är färskpressad juice men det beror på hur sura apelsinerna är. Hur som helst, aldrig mer Icas juice. Juice ska förgylla ens morgonstund, inte förstöra.

Idag har jag lite smågrejer att fixa samt läsa så mycket jag hinner av en ledarskapsbok. Biblioteket har striktare regler vad gäller lånetid och krav på återlämning. Om någon har reserverat boken man har lånat får man bara ha den i en vecka (tre veckor förut) och förseningsavgiften har fördubblats till 200 kronor per bok. Jippie! Därför har jag stenkoll på mina lån, surt att behöva punga ut en hutlös förseningsavgift. Nästan surare än Icas juice till och med… Ikväll ska jag på drama i Norrköping och jag ser fram emot varje gång, dvs. tisdag ojämna veckor. Lite teori och mycket praktiskt är precis vad jag längtat efter under alla år av vetenskapliga teorier på Lärarprogrammet. Jag förstår inte varför jag inte tänkt på att gå denna kurs tidigare. Eftersom det är en kurs på högskolenivå är det dock inte bara lek och spex utan självklart tillkommer kursuppgifter och skriftliga tentor. Vi har redan fått instruktionerna till första tentan som ska lämnas in i januari. Schysst att ha mer än tre månader på sig, men ännu mer schysst är att vi får välja ämne för tentan själva. Ja, det ska ju förstås vara ett ämne kopplat till drama men ändå. Småflummigt kan man tycka men int’ klagar ja’!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “God morgon äckeljuice”

  1. Marie says on: 9 oktober 2012 at 14:20

    Icas äppeljuice är också jävligt äcklig! Dock inte Ica Basic som är den billigaste, den är helt okej, utan den nästan lika billiga Ica-juicen…smakar suräpple! ;P

    • jossie says on: 10 oktober 2012 at 16:23

      Ehm.. något är fel då. Har inte testat Ica Basic men tack för tipset, ska köpa den när jag känner att jag inte vill lägga pengar på finjuice ;P

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates