Home » Okategoriserade

God Jul önskar IKEA

Written By: jossie on oktober 21, 2012 No Comment

Idag har vi varit på IKEA och förvånansvärt nog shoppade vi ingenting. Inte ens ljus! Jag tror jag måste vara sjuk. Inte lika förvånande var att IKEA hade börjat sälja julprydnadssaker lika tidigt som varje år, och jag gjorde mitt bästa för att ignorera. Det är som att man förflyttas två månader framåt i tiden och sen kommer man på: just ja, det är ju bara oktober. Det är väldigt praktiskt att bo tio minuters cykelfärd därifrån i alla fall, men väldigt opraktiskt att cykla dit om man ska köpa större grejer. Det är inte bara opraktiskt utan även för långt för att orka släpa på t.ex. en matta storlek större hela vägen hem. Det var bland annat mattor vi kollade på idag och hittade en ryamatta i samma serie som vardagsrumsmattan vi redan har. Vårt vardagsrum är ju ganska stort så det behövs två mattor. Just nu har vi en trasmatta liggandes bredvid ryamattan och det passar inte riktigt så bra tycker jag. För övrigt är min åsikt att trasmattor funkar bättre i andra rum än i ett vardagsrum. Egentligen har jag lite svårt för trasmattor men nu har vi haft denna (och en annan i arbetsrummet) i brist på andra mattor. Mattor är ju inte direkt billiga så de har därför inte högprioriterats. Vi hade också tänkt införskaffa en läsfotölj och har sett en på IKEA som vi vill ha, men det blir en senare utgift. Den enda utgiften för mig idag blev sex par strumpor till träningen.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates