Home » Okategoriserade

Gimme a gym!

Written By: jossie on oktober 16, 2012 No Comment

Jag har varit och tränat denna tisdag för ovanlighetens skull, mest för att jag inte tränade igår men jag hade bokat in mig på Groove. Dock ställde jag in det på grund av att det inte riktigt visade sig passa in i dagens tidsschema och sprang på löpbandet istället. Denna gång ökade jag med en halv kilometer och sprang 3 km utan uppehåll. Kommer jag klara detta, tänkte jag först, men underligt nog kände jag att jag hade orkat springa längre. Tyvärr sa mina knän emot, de verkar ha tagit stryk av att jag rockat rockring i helgen för någon annan typ av träning har jag inte utövat. Rockring är ett väldigt bra redskap men jag skulle önska att det bara var magen som tog stryk och inte andra kroppsdelar. Samma sak gällde mina fotövningar första gången jag gjorde dem, de ger träningsvärk på alla möjliga ställen utom just i fötterna.

Idag hade jag inte tillräckligt med utrymme till mina fotövningar på grund av folkmängden så jag hoppade över några av dem. Då kom jag att tänka på hur otroligt skönt och bekvämt det skulle vara att ha ett privat gym. Om jag tillät mig själv att drömma skulle gymmet vara ljust och luftigt (m.a.o. inte i någon sunkig källarlokal), ha massa olika maskiner, ett löpband, en spinningcykel, en roddmaskin, massa vikter, en rockring, en medicinboll och så skulle det finnas ett par bänkar där man kunde pusta ut mellan varven. Kanske denna dröm blir verklighet någon gång i framtiden, om och när vi köper hus. Jag får helt enkelt acceptera att trängas med andra gymmänniskor tills dess…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates