Home » Okategoriserade

Födelsedagsmiddag

Written By: jossie on oktober 27, 2012 No Comment

Jag ber om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår men jag var busy hela dagen och kvällen. Efter att jag hade pluggat på skolan flera timmar åkte jag hem för att slå in Fredriks present, tejpen hade olyckligtvis gått och gömt sig på ett extremt strategiskt ställe så inslagning uteblev. I stället fick alla presenter läggas i en presentpåse jag hade köpt. Påsen innehöll en Terry Pratchett-bok, en deo (jag hade valt ut en som faktiskt luktade gott) och några chokladbitar från Lagerhaus. Han blev glad men jag hade inte väntat mig något annat. Efter att ha varit tillsammans i 3,5 år har man lärt sig ganska väl vad som uppskattas i presentväg. Lite senare gick vi ner på stan för att möta upp Fredriks syskon på den indiska restaurangen Yogi, och överraskande nog kom hans pappa med sambo från Norrköping också. Vi valde alla att äta den prisvärda buffén, den är väldigt god. Denna gång var det även väldigt stark mat och sås, men nog gick det ner med några klunkar vatten varvat med vinet. Till efterrätt åt vi den delikata saffransglassen ni ser på bilden, himmelskt god är den! Nästa stopp blev på en pub för att dricka lite öl/cider och vi fick tränga in oss vid ett bord för fyra personer då alla andra bord var upptagna. När vi skulle därifrån blev vi erbjudna skjuts så vi slapp rulla fram på gatorna med fullproppade magar. En mycket trevlig kväll var det!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates