Home » Okategoriserade

En liten hyllning…

Written By: jossie on oktober 15, 2012 No Comment

Jag har just sett första delen av ”Torka aldrig tårar utan handskar” och jag skulle vilja framföra en liten hyllning till Jonas Gardell för hur riktigt jävla bra manus han har skrivit. Alla som har varit med och skapat serien utifrån Jonas nyutkomna bok har gjort ett lysande jobb. Verkligen välgjort. Så fint, berörande, vackert filmat, intressant… Att det är baserat på en verklig händelse gör bara att det blir ännu mer känslosamt. Jag har inte läst boken än men jag skulle helst vilja göra det innan jag ser de två andra delarna av serien. Tur att man kan se avsnitten på Svt Play.

Idag stannar jag hemma, trist och regnigt väder är det ute och jag har grejer hemma att pyssla på med så varför åka till skolan och plugga? Nä, precis. Jag skriver lite reflektioner, diskar och städar lite till kanske, äter satsumas, läser i någon ledarskapsbok och kanske toppar jag med något avsnitt av The Big Bang Theory. Lagom lugn måndag. Ikväll blir det Zumba, antagligen i lite lugnare tempo än i onsdags…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates