Home » Okategoriserade

En god ursäkt mindre

Written By: jossie on oktober 29, 2012 No Comment

Inatt sov jag inget vidare på grund av höjd värme i lägenheten, nu helt plötsligt chockhöjs den efter att det varit kallt i ett par veckor. Trots detta har jag hunnit med ganska mycket idag: pluggat 9-16, tränat och varit social lokalt och på distans. Träningen tänkte jag faktiskt ställa in, men min pluggkompis lyckades övertala mig och jag gick dit direkt från pluggandet. Jag blev överraskande nog piggare av att träna, så nu kan jag inte använda trötthet som ursäkt längre. Eller kan och kan, jag ska försöka undvika att göra det. Nu avslutar jag det här korta blogginlägget med att säga: god natt!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates