Home » Okategoriserade

Doing some housework – like a real housewife (and houseman)

Written By: jossie on oktober 14, 2012 One Comment

Idag är det storstädning som gäller, dammråttorna började synas alltför bra. Fasen vad jobbigt det ska vara att dammsuga, det är ju som ett träningspass. Eller för mig blir det ett för att jag dammsuger ganska snabbt men ändock noggrant. Jag börjar mer och mer se det som en lönsam idé att skaffa en robotdammsugare, kanske inte nu, men om något år då vi känner att vi har råd. Tänk så arbetsbefriande! Fast betydligt smidigare att ha den i en större bostad med fler öppna ytor än i en lägenhet med massa möbler i vägen, så jag antar att det inte blir aktuellt med ett inköp av en förrän vi har flyttat till något större. Apropå det så längtar jag tills vi flyttar till något eget, antingen bostadsrätt eller villa. Jag är vid det här laget spyless på fondtapeten i köket, våtrumstapeten i badrummet, golvet i hallen och köket och mörkbruna trälister. Vissa idioter till grannar börjar jag också bli ganska less på, inte de som bor i vår trappuppgång utan de som bor vägg i vägg med oss i en annan uppgång. Skrik och bråk med jämna mellanrum. Just de får mig att inte alls vilja ha några grannar, men lite bättre är det ju att ha en villa så man slipper bo vägg i vägg med idioter. Helst en gård på landet men jag är samtidigt rädd att det skulle bli lite för ensligt.

Vi har fortfarande massa äpplen vi måste bli av med så nu är det äppelmoskokning in progress, Fredrik är så duktig så! Jag har aldrig gjort äppelmos tidigare så han får ha huvudansvaret. Det blir säkert gott, men jag undrar vad vi ska äta det till. Havregrynsgröt är ju ett alternativ, om man nu ska börja med det. Kanske äta det istället för fil på morgnarna?

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates