Home » Okategoriserade

Den som väntar på något gott…

Written By: jossie on oktober 22, 2012 No Comment

Man måste bara älska cdon.com. Igår förhandsbokade jag femte säsongen av The Big Bang Theory som släpps i Sverige på onsdag. Idag får jag ett sms där Posten meddelar att ett brev från CDON är postat till mig, vilket förhoppningsvis och med stor sannolikhet betyder att brevet anländer på onsdag! Iiiih, jag kan knappt vänta… Jag har inte sett ett enda avsnitt än av den femte säsongen och har lyckats undkomma spoilers så jag har ingen aning om vad som händer i serien efter sista avsnittet av fjärde säsongen. Istället har jag sett om säsong 1-4 ett antal gånger för att stilla mitt begär. Nu börjar det bli något tjatigt då jag nästan kan alla scener och flertalet repliker utantill. Det om något är väl ett tecken på att jag borde se fler serier så jag kan variera mig. Eller/och ladda ner, men jag ängeln själv är ju så laglydig att jag inte håller på med nedladdning.

Snart är det dags att dra iväg till Zumban, det ska bli skönt att träna då jag inte gjort det sen i torsdags och sen dess har jag ätit massa onyttigheter. Eftersom vågen är ondskefull har jag inte ställt mig på den idag och det kändes ändå ganska meningslöst då jag antagligen gått upp något hekto i helgen. Jag försöker ha tålamod men det känns inte så lätt. Det är ju i alla fall bra att jag har roligt när jag tränar och inte endast ser det som ett måste. Då skulle risken vara avsevärt högre att jag tappade motivationen…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates