Home » Okategoriserade

Bättre en bulle i munnen än en bulle i ugnen

Written By: jossie on oktober 4, 2012 No Comment

Det har inte direkt gått mig obemärkt förbi att det är Kanelbullens dag idag, men själv ska jag inte trycka i mig en kanelbulle utan en kardemummabulle då vi inte har kanelbullar hemma. Bulle som bulle, och idag finns det en god anledning. Jag försöker ju minska på intaget av sötsaker annars, och har faktiskt haft rätt bra disciplin på mig hittills trots att vi har både två sorters bullar, Ballerinakex och två sorters choklad hemma. I regel äter vi bara något sött efter middagen, ofta en bit choklad. Jag gör mitt bästa för att inte göra undantag från denna regel när Fredrik jobbar – mest för att det blir ojämn fördelning då men också för att jag kanske inte borde om jag ska bli av med några kilon. Det kändes som att några bokstavligen rann av mig på Sh’bam ikväll så mycket som jag svettades. Jävligt kul var det i alla fall, det var en ny realease. Jag gillar den här ännu mer än den förra, och kände mig nästan lite sexig när jag gjorde vissa moves. Det lär bli regelbunden Sh’bam-träning för mig i fortsättningen!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates