Home » Okategoriserade

Spela mindre, träna mer

Written By: jossie on september 27, 2012 No Comment

Ni har säkert hört talas om Song Pop, det där spelet på fejjan där man ska gissa rätt låtar i olika kategorier. Till min stora glädje upptäckte jag detta roliga spel förra veckan, och det har inte gått en dag utan att jag har spelat. Nu när jag har lärt mig fler låtar och blivit snabbare i svaren är det dessutom ännu roligare. Jag har verkligen svårt att sluta när jag väl börjat spela och ser poängen klirra in. Det är så illa att jag kan bli irriterad när någon motspelare helt plötsligt slutar spela så jag måste vänta, skitjobbigt! Jag måste försöka skaffa mig en sundare inställning till det spelet, annars kommer mitt lilla beroende överskrida alla måttliga gränser i världen.

Annars är det fint, förutom att jag har en djävulsk träningsvärk i rump- och lårmusklerna av de förbannade övningarna jag ska göra för fötterna. Precis, fötterna borde väl vara den kroppsdel som tar stryk? Men icke, jag har ansträngt mig för att ta mig upp ur soffan och sängen både igår och idag. När släpper värken, undrar jag. Jag fick ställa in Zumban + övningarna igår för det gick bara inte. Det var nog jobbigt att ta mig till skolan för att lämna igen en bok. Till ikväll är jag bokad på Sh’bam men jag vette tusan om jag klarar av det. Får väl se om min kropp är snäll mot mig och gör mindre ont vad dagen lider. Jag hoppas det, för jag är verkligen nyfiken på Sh’bam. Då jag tränat Aerobics, Afro och Zumba verkar det ju vara ett pass som passar mig. Det verkar som att Aerobics är ute numera, alla pass i det har i alla fall plockats bort från Campushallen där jag tränar. Istället har många nya okända pass dykt upp på schemat, som Groove och Bodyvive. Jag är sugen på att testa båda, men jag tror det sistnämnda skulle vara särskilt bra för min del då det ingår styrka i det. Jag borde verkligen träna upp min styrka i samtliga kroppsdelar (vilket jag blev än mer varse om igår), men jag känner ingen större motivation att använda maskinerna i gymmet. Jag tror jag behöver en passinstruktör som ”coachar” mig, i alla fall till en början.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates