Home » Okategoriserade

It’s friday I’m in love

Written By: jossie on september 28, 2012 No Comment

Jag tog mig kragen i alla fall och cyklade iväg till gymmet igår, bara dumt att sitta hemma och tycka synd om sig själv, tänkte jag. Sh’bam var riktigt kul och endorfinframkallande måste jag säga! Zumba är mitt favoritpass om man ser till nöjesfaktorn, men Sh’bam verkar ju knappast vara så illa det heller. Stegen är väldigt enkla om man är van vid att träna danspass. Vissa steg liknar faktiskt några av de steg som Aerobics-koreografier innehåller. I morse vaknade jag med begynnande huvudvärk och öm kropp men jag tog mig trots det till gymmet idag igen. Det är väldigt ovanligt att jag tar mig dit två dagar i rad, jag minns inte när det sist hände. Denna gång tror jag det var fotövningarna som sporrade mig. Jag vill verkligen få tillbaka min normala styrka i vänsterfoten igen, och då måste jag vara duktig och göra min läxa. Tre gånger i veckan ska jag göra övningarna. Får se om det känns någon skillnad efter ytterligare tre gånger nästa vecka.

Jag har också bakat en kladdkaka idag som ska ätas till efterrätt i Norrköping ikväll. Vi ska nämligen på surströmmingsskiva hos Fredriks pappa och hans sambo, och vi fick uppdraget att fixa efterrätten. Jag hoppas kakan smakar lika gott som den doftade när jag tog ut den ur ugnen. Det är Fredrik som brukar göra den vanligtvis men då jag skulle vara hemma hela dagen idag och han jobbar och stretar fick jag ta på mig ansvaret. Jag är lite rädd att jag misslyckats, men jag kan ju liksom inte provsmaka för då förstör jag kakan. Äh, det är ju choklad i den och inget chokladigt kan bli dåligt, right? Fast man vill ju ändå uppnå den perfekta kladdiga konsistensen.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates