Home » Okategoriserade

I want a cold winter and warm hugs

Written By: jossie on september 30, 2012 No Comment

Jaja, jag vet att jag skrev att jag hade shoppingförbud, men eftersom jag nu syndat för andra gången sen det började gälla har jag bestämt att modifiera förbudet lite grann. Jag får bara shoppa kläder jag behöver, och det är vad jag gjort idag. Jeans var jag faktiskt i behov av då jag endast har två par i bra skick och kvalité, varav ett par är ljusa och jag föredrar mellanblå, mörkblå eller svarta jeans på hösten och vintern. Därför kunde jag rättfärdiga dagens jeansköp kände jag. Dessutom fick man 100 kr i rabatt om man blev medlem i JCs kundklubb och då var det väl bara att passa på och köpa. Jag hittade även nedanstående snygga vinterjacka på Inter Sport, och här snackar vi komfort och kvalité. Den är vattenavstötande, har andningsfunktion, tejpade sömmar och innerfoder av dun. Om jag fryser i den här, ja, då ska det fanimej vara en riktig vargavinter. Vad den kostade? 1399 kronor. Hur jag hade råd? Jag behövde inte betala hela jackan själv utan världens snällaste sambo bidrog till stor del som en kombinerad julklapp/födelsedagspresent. Han är bäst!

Den här helgen har bestått av kopiösa mängder mat och fikabröd så till veckan blir det hårdträning. Jag ska förbränna så sjukt många kalorier. Jag skiter i om jag ser ut som en stånkande gris bland alla muskelknuttar på gymmet, de här överflödskilona ska bort!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates