Home » Okategoriserade

Taggad inför hösten

Written By: jossie on augusti 8, 2012 No Comment

Jag tror jag på något sätt förlikat mig med det faktum att sommaren verkar hålla på att ta slut. Det är första sommaren på flera år (eller har det nånsin hänt?) som jag fortfarande inte badat ute. Deprimerande kan man tycka, jag ville ju så gärna ta det årliga doppet på Alder när jag var uppe i norr men tji fick jag. Här var det varmt de första dagarna efter min hemkomst men sen har det mest regnat eller inte varit badväder helt enkelt. Nu känner jag att hösten är på intåg trots att mina kurser inte börjar förrän om tre veckor. Men! Trots att jag är depp över att inte ha tagit ett dopp känner jag mig laddad och redo att ta mig an denna kommande höst. Jag ska läsa roliga kurser i drama och ledarskap, och jag tror det kommer ge en hel del inför praktiken. Jag ska banne mig klara den nu! Finns inga alternativ. Något jag också ska göra är att anmäla mig till vikariebanken så jag kan få komma ut och vicka som lärare ibland.

Dock kan man ju inte endast tänka på studier och kommande arbetsliv, så för att krydda mitt liv med lite roligheter ska jag vara fadder åt två franska utbytesstudenter. Jag har redan tagit kontakt med dem och svarat på diverse frågor, och de verkar så tacksamma för det lilla jag anser att jag gör. Sen får jag lite pluspoäng för att jag ”pratar så bra franska” enligt dem och det är ju så klart kul. Än har de inte anlänt till Linkan vilket är bra för då ligger jag (och de) lite steget före så de känner sig bättre förberedda. Tänk om jag också hade haft en fadder innan och under min tid i Paris. Saker hade kunnat vara så mycket bättre då…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates