Home » Okategoriserade

Sista slappveckan

Written By: jossie on augusti 20, 2012 No Comment

Hmm jag tyckte det nyss var början av augusti och nu är denna månad snart slut. Vad har jag gjort?! Slappat mestadels, ändå har tiden gått fort. Kan ju bero på att jag sovit en massa, 10-11 timmar varje natt. Ingen sömnbrist här inte… Annars har jag uppdaterat CV, suttit på balkongen, shoppat men ytterst lite, joggat tills foten sa ifrån förra veckan (ska ringa sjukgymnast), ätit glass, fikat på stan, sett Game of Thrones, sett bebis, varit på kräftskiva och igår hade jag och Fredrik picknick nere vid Stångån. Vi fick inte lugn och ro hela tiden, ett par inkompetenta hundägare hade inte tillräcklig pli på sina hundar. Visa lite respekt för helvete, det finns många hundrädda människor och däribland jag.

Nästa vecka börjar alltså studierna på allvar igen och jag känner mig laddad som jag skrev tidigare. Drama och ledarskap känns som ämnen jag behöver mer kunskap i, särskilt praktisk sådan. Dramakursen ser jag mest fram emot, ledarskapskursen kommer mer bli jobbig än kul, tror jag. Samtidigt som jag är taggad inför studierna har jag den senaste tiden känt ett sug efter att resa till varmare breddgrader, vem har inte det egentligen efter den här kassa sommaren? Jag vill åka varsomhelst där man kan ligga på en strand under en gassande sol och steka några timmar, bada i ett hav, ta en uppfriskande drink på hotellbalkongen och gå ut och äta på någon mysig restaurang i den ljumma/varma kvällen. Fast nu är det ju rejäl värmebölja i sydeuropa så det kanske inte är rätt tid att åka dit nu ändå. Lika bra det, jag har ändå inga pengar att lägga på resor nu. Fredrik frågade i lördags vart vår nästa resa ska gå – Boden, svarade jag halvdystert. I och för sig kan man ju steka sig i bastun där, bada i en isvak efteråt, ta en hutt Koskenkorva och känna värmen spridas i kroppen och äta mammas hemlagade mat som i de flesta fall är bättre än restaurangmat. Jag får trösta mig med det.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates