Home » Okategoriserade

Hemma i värmen

Written By: jossie on augusti 2, 2012 One Comment

Nu har jag landat hemma i Linkan och upptäckt att det är här värmen finns. När jag vaknade för drygt en timme sen var jag nästan genomsvettig. Gick till köket och kollade termometern. 30 grader! Nåväl, nu har den ju utsatts för solljus en stor del av morgonen, men man kan ju ana att temperaturen ligger på mellan 20 och 25. Sen jag kom hem har jag hunnit ta igen mys, ätit hjortron med vaniljglass, handlat, hämtat ut brev, snackat med Angie och tagit en joggingtur i skogen. Packat upp har jag däremot inte gjort, resväskan ligger öppen mitt på hallgolvet, men jag ska ta itu med det idag. Det är bland det tråkigaste som finns. Tur jag inte behöver packa förrän till hemresan till jul nästa gång. Jag gissar att jag inte kommer ha råd med någon resa innan dess. Min ekonomi kommer det närmsta året att vara sämre än den någonsin varit *förbannar mig själv för att jag inte sökte sommarjobb*. Jag har bara åtta veckor studiestöd kvar att ansöka för, medan jag har 40 veckor kvar att studera. Går inte ihop. Och eftersom jag bara kommer studera på halvfart i höst får jag bara halva studiestödet. Det suger stenhårt. Givetvis ska jag söka jobb och anmäla mig till vikariebanken, och visst, jag har turen att få lite tillskott från mina kära föräldrar ibland, men det kommer kännas skralt ändå…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates