Home » Okategoriserade

Drama queen

Written By: jossie on augusti 30, 2012 2 Comments

I tisdags hade jag intro på dramakursen och den verkar mycket lovande! Trevliga kursare och lärare och roliga övningar som säkert kommer vara nyttiga för min så kallade självutveckling i höst och vår. Först fick vi presentera oss själva i vanlig ordning, sen blev vi indelade i grupper och fick göra två olika dramaövningar. Den ena gick ut på att vi skulle gestalta våra intressen med kroppen och/eller rösten. Min grupps gestaltning blev som en liten berättelse. Intressena som ingick i den var måla, katter, dansa (mitt), baka och boxas. I den andra övningen skulle vi gestalta en dikt av Tranströmer, det var en utmaning. I slutet av kursträffen (kallar det så, är ju varken seminarium eller föreläsning) fick vi säga vad vi fått för intryck av denna första träff, och det var nästan bara positiva kommentarer. De flesta sa att de tyckte det var så roligt att träffa nya människor, och det tyckte jag var kul att höra. Stämningen var på topp hela kursträffen, även fast det var lite nervositet inblandat i övningarna. Det kändes som att vi redan lärde känna varandra lite grann. Så har jag aldrig tidigare känt efter bara introt på någon annan kurs jag läst. Det kan dels bero på att vi fick samarbeta i övningarna, dels för att alla har ett gemensamt intresse för drama och läser inte kursen för att man måste. Efteråt fick jag och två av mina gruppmedlemmar skjuts hem från Norrköping av världens fräschaste 41-åring (en tjej i vår grupp). Jag trodde hon var 30 först och höll på att tappa hakan när hon nämnde sin ålder. När jag är 40 vill jag också se så ung ut!

Just det, jag kanske ska avslöja vad som var i det hemliga paketet vi fick igår. Det var två ljusstakar i försenad förlovningspresent. Dansk design är det och de är riktigt snygga. Formen är lite rolig och om man har livlig fantasi (som jag ibland) kan man tycka de ser ut som dildos. Jag tror dock knappast min moster med familj hade det i åtanke när de köpte dem…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 Responses to “Drama queen”

  1. Jessica says on: 31 augusti 2012 at 09:31

    Åh! Bildbevis på din nya dildos då 😉

  2. elli says on: 2 september 2012 at 23:23

    exakt, vi vill se bild! 😀

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates