Home » Okategoriserade

Hem till Norrland

Written By: jossie on juli 8, 2012 3 Comments

Kan Blondinbella möjligtvis vara stolt över mig nu? Tror nästan det, jag har nämligen druckit en chai-latte på ett fik på stan idag. Namnet är ju lite tårta på tårta som Fredrik sa, då chai-te enligt regel redan innehåller mjölk. Mycket märkligt… Vi fikade i väntan på att affärerna skulle öppna så jag kunde börja jakten på en present till pappa som fyller 65 på tisdag. Han må vara till åren kommen men är vid god vigör, hans kondis är bättre än min någonsin kommer vara och han är ingen bittergubbe än i alla fall. Nu håller jag på att packa så sakteliga, ja, sakta kan man verkligen säga att det går. Problemet är vad för slags kläder jag ska ha med och hur många plagg av varje typ av kläder. Gaaah… Andra anledningen till att det går sakta är den förbannade värmen och att jag är förkyld. Tåget går 9.20 imorgon bitti och jag landar på Kallax (eller Luleå airport som det så fint heter numera) 15.15. Skönt att åka från en svensk flygplats där de inte är fullt lika strängt noggranna vid säkerhetskontrollen. Det var så där lagom roligt på Schipol i Amsterdam (vi bytte flyg där på väg till och från London) där de gick iväg med min ryggsäck och tömde den på nästan alla grejer som de undersökte noga. Jävla kinkig personal, de fick mig att känna mig som nån misstänkt terrorist. Men men… nu har jag inte tid att skriva mer, måste packa klart så jag hinner sova nåt. Snart ses vi! Woohoo!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

3 Responses to “Hem till Norrland”

  1. Jessica says on: 9 juli 2012 at 16:46

    Vad tyckte du om Chailatte då? Det är ju supergott 🙂

    • jossie says on: 9 juli 2012 at 22:54

      Ja, det var mumsigt! 😀

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates