Home » Okategoriserade

För mycket roligt för min kropp att hantera?

Written By: jossie on juli 6, 2012 One Comment

Tänkte börja detta inlägg med att gnälla lite. Direkt när vi kom hem från England igår kväll kände jag att något inte stod rätt till i min hals, och mycket riktigt visade det sig vara en förkylning på gång. Inte. En. Gång. Till. Kunde jag inte åtminstone fått bli skonad till i höst i alla fall med tanke på min förra som varade i tre månader. Nej, så klart ska nån jävla förkylningsbakterie ta min kropp i besittning och bidra till att jag blir utmattad av all typ av ansträngning. Tvättat och handlat har jag i alla fall lyckats göra idag, så nu tänkte jag ta det lugnt resten av kvällen. Annat som man kan gnälla på är det kassa sommarvädret. Kanske borde man substrahera sommar från den företeelsen för det är bara moln moln så långt ögat når. Jag som vill hinna sitta ute på balkongen och njuta i våra nya sittdynor innan jag åker till Boden på måndag. Slutgnällt nu.

Som sagt kom vi hem från London igår och där har vi haft det himla trevligt. Vi har hunnit med en hel del, men skulle velat hinna med ännu mer. Jaja, vi lär ju åka dit fler gånger. Fredag kväll när vi kom dit var vi mest trötta efter resan, lördag var det soligt och fint så då blev det lite sightseeing på stan där vi gick The Elizabeth Walk och såg Tower of London, Big Ben, London Eye, Westminster samt en kyrka jag glömt bort namnet på. Söndag åkte vi till en marknad och strosade runt där i några timmar, och på måndag blev det mer shopping. Jag var som en kalv på grönbete och shoppade loss i diverse affärer som inte finns i Linköping. Hittade ett skinnfodral, en tröja med nitar på och två linnen. Något som enligt Angie var väl värt ett besök när man är i London var Natural History Museum så de tog med oss dit på tisdag. Det uppfyllde mina förväntningar, fanns massa coola djur och min favoritutställning var den med dinosaurerna. Vår sista dag tillbringade vi i Camden, paradiset för shoppingsugna där det finns allt mellan himmel och jord. Jag hade trott att jag skulle ruinera mig där men icke, jag köpte bara en grej och det var en kalender i trä. Nåväl, jag hade ju shoppat en del dittills ändå. På kvällarna blev det barbecue (lördag), filmtittande och sällskapsspelande. Torsdag morgon var det dags att lämna huset och bege oss till flygplatsen efter vår härliga vistelse, men det som också var rätt härligt var att lägga sig och sova i sin egen säng igen. Tackar våra grymma husvärdar Angie och Juan för gästfriheten och tiden vi hann umgås denna gång!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates