Home » Okategoriserade

BBBåten och andra bravader

Written By: jossie on juli 15, 2012 No Comment

Första veckan här uppe har varit bra på flera sätt, men mindre bra på särskilt ett sätt och det har att göra med vädret. Jag hade givetvis beställt sol och värme och packade ner bikini och flertalet linnen men har jag fått använda nåt av det? Icke. Nåja, jag ska ju vara här i drygt 2 veckor till. I veckan har jag hunnit med att ha fika- och TV-mys hos Marie, käkat med henne på Hansons café, hälsat på Hanna i hennes och Pers nya lägenhet, gått i ett par affärer och suktat efter saker, och igår kväll blev det utgång på Båten med middag där och förfest hos Elli innan. Mycket trevlig kväll! Jag, Marie och Patric ”rymde” senare iväg till Make out där vi dansade loss resten av kvällen, tills det var dags att ta sista nattbussen hem. Idag har jag varit trött trött och åter igen trött. Min kropp har känts torrare än Sahara-öknen men nu har jag lyckats återställa vätskebalansen någorlunda.

På tisdag följer jag med mamma och pappa upp till stugan och kommer då vara Internetfri till på fredag. Det kan ju vara skönt, men jag måste ta med några böcker för det finns inte så mycket annat att sysselsätta sig med där. Ändå tycker jag det är lite mysigt och ett besök där hör sommaren till. Nu ska jag sega resten av kvällen och vad som händer imorgon återstår att se.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates