Home » Okategoriserade

Två veckor kvar

Written By: jossie on juni 5, 2012 No Comment

Nu återstår det bara två veckor innan jag lämnar Paris för Linköping och får träffa min älskade underbara Fredrik igen! Det känns långt bort ändå för så är det ju alltid med kärlek på distans. Men, tänk att vi lyckats vara ifrån varandra sen i januari, med två träffar emellan, och nu är det plötsligt juni. Med det menar jag inte att tiden gått fort, den har gått ganska så långsamt. Det var ett bra tag sen nu som jag började få hemlängtan, inte bara för att jag ville hem till Fredrik utan jag ville verkligen HEM. Nu vill jag hem mer än någonsin, vilket ni redan vet orsaken till… Jag funderar på hur jag ska förvalta min tid som är kvar här på bästa sätt. Fram tills tisdag nästa vecka blir det tentaplugg i alla fall, jag ska se till att klara den där förbaskade didaktiktentan den här gången! Idag var jag på skolan och pluggade i några timmar och det kändes bra. Det är samma saker att plugga in som till förra tentan (obs! detta är ingen omtenta utan sluttenta) och lite sitter kvar i hjärnan sen sist. Hoppas bara att tentan inte blir lika svår denna gång. Jaja, nog om det. Efter tentan så är det endast fyra dagar kvar innan jag får besök av mamma och pappa. Det kommer nog bli en del packande och vägning av bagage, så jag vet om jag kan shoppa liiite lite till innan jag åker hehe… Egentligen har jag shoppat tillräckligt, till och med enligt mig själv, men ni vet ju hur det är… Frestelserna är många i en storstad som har allt.

À bientôt!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates