Home » Okategoriserade

Ta mig härifrån. NU.

Written By: jossie on juni 4, 2012 No Comment

Jag kan ju direkt säga att jag inte ligger på plussidan hos ragatan nu precis… Fråga mig inte hur, men igår lyckades jag med bedriften att ha sönder ena toalettstolen. Det jag gjorde var att jag lutade mig mot ryggstödet och plötsligt säger det BRAK och hela toaletten pajar. Bitar av kalk faller på golvet och det blir översvämning i badrummet. Jag bara står där helt chockad och min första impuls är att säga till ragatan vad som skett. Hon rusar till katastrofsituationen som utspelar sig och slår sig för ansiktet: Ah, de l’eau partout, c’est pas vrai. Jo, tyvärr var det sant. Jag ville bara dra långt härifrån, bort från hennes anklagelser och bekymrande kommentarer om det som jag orsakat. Det vill jag fortfarande. Igår undvek jag henne resten av dagen och kvällen, så slapp höra henne mer.

Idag har det inte gått lika bra att undvika henne, för när jag kommer hem från skolan möter hon mig i hallen och låter verkligen morsk och arg (mer än vanligt). Frågar mig hur gårdagens katastrof kunde hända och jag svarar som det var, att jag lutade mig. Det ska man absolut INTE göra för det är ömtåligt material, vet du inte det? säger hon argt. Hmm, med reservation för att jag är dum i huvudet nu men ska man inte kunna luta sig mot en toaletts ryggstöd ibland utan att den ska gå sönder?? Jag trodde materialet, dvs. kalk, var tillräckligt hållbart för det. Aldrig någonsin har jag haft sönder en toalett tidigare när jag har lutat mig på samma sätt. Därför misstänker jag starkt att det är tantens toalettstol som är gammal och i dåligt skick, allt i den här lägenheten verkar ju fanimej vara det. Gammalt, i rent ut sagt kasst skick, skabbigt… Ni som inte varit här skulle se hur det ser ut i badrummet och i köket bland annat. Den här lyan bara skriker efter renovering. Det är förundrande att haggan inte låter den renoveras med tanke på hur fett mycket pengar hon måste ha på banken. Nä, istället sparar hon de på hög till sina resor och låter vi som hyr rum här stå ut med denna kassa lägenhet, trots att vi betalar hutlösa hyror. Fräckt, snålt och svinaktigt beteende är vad det är. Fy fan vad jag hoppas att de här 15 resterande dagarna går fort. JAG VILL HEM!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates