Home » Okategoriserade

Hemska onda människa

Written By: jossie on juni 9, 2012 One Comment

Efter att ha fått tre utskällningar om den trasiga toalettstolen trodde jag att det räckte. Nu lugnar väl ragatan ner sig, tänkte jag. Så fel jag hade. För vad ser jag i min inkorg igår kväll? Jo, ett argt mail från henne där hon radar upp hur förfärad hon är över situationen som nu gör att hon måste stänga av vattnet om nätterna (det läcker från avloppsröret). Efter att återigen säga att jag har helt och hållet haft sönder systemet fortsätter hon med andra anklagelser som har med städning och kommunikation att göra. Hon bara vräker ur sig saker i mailet, och de är inte ens sanna. Inte i alla fall till den grad hon påstår. Skriver att jag aldrig städat duschen (har jag) och aldrig gjort rent spisen (har jag också)!? Hon anklagar mig även för att jag inte kommunicerat med någon, något hon verkar anse vara ett problem. Eeh… Att jag inte kommunicerat med någon är inte sant, men jag har ju hållit mig på mitt rum ganska mycket av goda anledningar. Om hon hela tiden ansett att mitt något asociala beteende är ett problem, ja, då kunde hon väl ha pratat om det med mig tidigare. Men nej, inget av detta har hon tagit upp med mig face to face, utan istället får jag all denna arga skit kastad på mig i ett mail där jag inte ens kan försvara mig i direktkommunikation. Jag är så sjukt förbannad på denna onda människa så jag knappt finner ord för det.

Sen toalettincidenten har min vistelse i denna lägenhet varit näst intill outhärdlig, ett rent helvete. Det blir bara värre och värre eftersom hon bedriver någon slags psykisk terror genom att skälla på mig för toalettincidenten var och varannan dag. I hennes mail är det ju helt uppenbart att hon inte tycker om att ha mig här. 10 långa dagar till måste jag stå ut med henne, jag vet seriöst inte hur jag ska klara det. Till och med tanken på att ta in på vandrarhem de sista dagarna har börjat snurra i mitt huvud. Det skulle vara värt det, för jag mår så dåligt av att bo här nu. Om det inte var så att mamma och pappa kommer hit nästa lördag skulle jag boka om min flygbiljett. Just nu vill jag inget hellre än att vara hemma i Fredriks trygga armar och känna hans kärlek och närhet!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

One Response to “Hemska onda människa”

  1. elli says on: 11 juni 2012 at 00:18

    men snark vilken idiot. såna där tanter verkar tyvärr inte vara ett helt ovanligt fenomen. minns att när vi hälsade på angie i barcelona också bodde hos nån ragata som mer än gärna skällde för allt å inget. du borde svara med några få, men väl valda ord..dock när du flyttat kanske..;)

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates