Home » Okategoriserade

Drömtillvaro

Written By: jossie on juni 28, 2012 No Comment

Så otroligt skönt att vara hemma igen! Sen jag kom för 9 dagar sen har jag bara njutit av att vara hemma med Fredrik, inte gjort så mycket vettigt alls. Ledig is the shit. Vi har haft trevligt midsommarfirande hos oss, shoppat lite, spelat minigolf (jag vann!), sett Game of Thrones, ätit ute på balkongen… Härligt. Och imorgon bär det av mot London! Vi ska vara där till den 5 juli, kul det ska bli att hälsa på Angie och Juan igen! Annars har vi inte spikat några planer, får se vad vi hittar på. Camden känns ju lockande i alla fall. Sen har jag två andra saker jag skulle vilja göra: besöka Harry Potter-museet och gå på musikal. Åh, det känns ju som att man måste göra det sista i alla fall men det är synd att biljetterna ska vara så dyra!

Idag har det hunnits med en del, först åkte vi till IKEA och Mio för att titta på sittdynor till utemöblerna. Först fastnade jag för limegröna dynor på IKEA, sen på Mio blev vi båda förtjusta i turkosa dynor men det fanns inte nog många så vi fick inga köpta där. Då åkte vi tillbaka till IKEA och bestämde oss för de limegröna, som var i en härligt lysande färg (med betoning på lysande). Nu är de på plats, de passar verkligen finfint på balkongen. När vi kom hem fyllde jag i resten av svaren på alla frågor i rapporten om mina utlandsstudier. En jäkla massa frågor att svara på, det ante mig… Så lätt ska det inte vara att få mer stipendiepengar. Men nu är rapporten inskickad och jag kan bara vänta på att cash ska klirra in på kontot. Tidigare ikväll var vi i Rydskogen och sprang några kilometer, jag 2,5 och Fredrik 5. Det var inte så hemskt som jag trodde, trots mitt långa uppehåll. Jag var bara tvungen att sakta ner farten och gå två gånger. En-två minuter mer än vanligt visade tidtagaruret. Det är bara att se till att springa nu i sommar så jag får tillbaka min kondis. Hej och hå, kämpa på!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates