Home » Okategoriserade

Where did those days go?

Written By: jossie on mars 2, 2012 No Comment

Poff! så var man ensam och övergiven då. Imorse kramade jag Fredrik hejdå efter drygt två härliga dagar hos mig. Jag ville verkligen inte släppa taget om honom, ska jag vara ärlig så hade jag stor lust att följa med honom hem till Sverige igen. Krympa mig själv och hoppa in i resväskan. Synd att det ställer till en del praktiska besvär. Så jag hade inget annat val än att traska hemåt igen med tunga steg och ledset ansikte. Bara en kvart tidigare hade jag gått samma sträcka hand i hand med honom och nu var han som borttrollad ur min närvaro. Ledsen. Hela morgonen satt jag instängd på mitt rum och deppade. Tröståt choklad. Sen när jag hade rensat mina tårkanaler tillräckligt försökte jag daska upp mig själv och gick ut för att göra lite ärenden. Det hjälpte lite grann, fick mig att inse att vardagen här går vidare som den gjorde innan Fredrik kom hit. Dock är jag fortfarande nere. Men nu känner jag att jag i alla fall gnällt nog i detta inlägg.

Under de få dagar han varit här har vi hunnit med att springa lite i det enorma shoppingcentret jag hade varit i innan, promenerat till Eiffeltornet, haft ost och vin-mys, besökt Sacre Coeur och Notre Dame, gått förbi Moulin Rouge samt varit ute och ätit på restaurang. De berömda kyrkorna var så där mäktiga och storslagna i sin arkitektur som man hade förväntat sig, ingen besvikelse där! På gatan där Moulin Rouge låg vimlade det av sexshopar och strippklubbar. Det var ungefär det enda som fanns på den gatan förutom några souvenirbutiker. Tyvärr blev restaurangbesöket inte så bra som vi hade hoppats på; salladen var ofräsch, min mat var helt okryddad m.m. Vi borde ha misstänkt standarden på maten innan vi gick in dit eftersom det var så billigt. Så nu har jag lärt mig att även om det är svindyrt på många restauranger så kan det ändå vara värt det, man unnar ju sig restaurangbesök så sällan ändå. Ja, det är det vi har gjort under dessa dagar, förutom myst på mitt rum. Nu räknar jag ner dagarna till den 17 april då jag åker hem en vecka, en och en halv månad kvar…

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates