Home » Okategoriserade

Upplysningen

Written By: jossie on januari 13, 2012 No Comment

Fredag den 13:e idag, och det kanske var tur att jag valde att stanna hemma, även om det inte var av just den anledningen. Natten har varit hemsk, jag har hostat för jävligt mycket så varken jag eller Fredrik har kunnat sova bra. Nu är jag outsägligt less på att vara förkyld, min kropp är alldeles slut för att den tagit så mycket stryk av hostan. Aldrig tidigare har det varit så jobbigt att vara förkyld, så fort man försöker koncentrera sig för att göra nånting sätter hostan igång. Huvudet värker, öronen värker, det gör skitont att svälja och huden under näsan är på väg att flagna bort pga. x antal gånger jag måste snyta mig om dan. Jag kan leva med huvudvärk och en torr Rudolf-näsa, till och med att det gör ont att svälja, men hostan blir jag helt galen på! Inget receptfritt hjälper desto mer, och min läkare skrev inte ut nåt receptbelagt åt mig i tisdags när jag var där. ”Vänta tills det går över av sig självt”. Jojo… vänta är ju jättekul, inte aaalls något jag gjort för länge….

Om 12 dagar åker jag till Paris och då hoppas jag verkligen att jag är frisk. Jag har inte börjat längta på riktigt förrän nu faktiskt, för tiden har gått så fort och sen har jag inte velat tänka på det faktum att jag åker ifrån Fredrik. Nu känner jag mig inställd på att vi inte kommer ses så ofta igen, det känns trist givetvis men jag vet ju hur det är och det är bara att deala med det så att säga. Han är det enda jag kommer sakna med Linköping, allt annat känns helt okej att åka ifrån. Just nu är det bara en tragisk grå, regnig och blåsig ”vinter” här så på så sätt ska det bli skönt att slippa själva stan. Jag vet att Paris är så mycket roligare och att det finns tusen fler saker att roa sig med när skolan känns jobbig och saknaden efter Fredrik är stor. Dessutom är det enkelt och billigt att flyga mellan Skavsta och Paris Beauvais. Det kommer bli bra!

Här kommer en bild på vår nya taklampa till vardagsrummet! Jag är supernöjd!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates