Home » Okategoriserade

Förhoppningar för 2012

Written By: jossie on januari 8, 2012 No Comment

Sen jag skrev här sist har flera saker hänt. Jag har varit i Boden och fått träffa mina fina vänner och familj, nyår har passerat och jag har hunnit fylla 26, vilket betyder att jag inte längre får åka som ungdom inom Östgötatrafiken. Jag får inte heller boka ungdomsbiljett på SJ. Det känns lite motigt att behöva inse detta faktum, att jag nu i ytterligare avseenden är vuxen på riktigt. Det är i såna här fall det är mindre kul att fylla år i början av året. Jag hade gärna varit ett höstbarn nu… Jaja, det finns inget annat att göra än att acceptera detta.

Jag har flera förhoppningar för 2012, och jag hoppas att det kommer bli ett ännu mer awesome år än 2011. Mina förhoppningar är att jag ska bli frisk från vad det nu är jag har (har hostat i mer än 2 månader nu och misstänker att det kan vara en luftrörsinfektion, vc imorgon!), att jag kommer få en härlig tid i Paris med många fina upplevelser och bekantskaper, att jag kommer lyckas med mina studier där, att jag och Fredrik står ut hyfsat med att återigen ha ett distansförhållande, att familj och vänner mår bra och lyckas med vad de strävar efter, att jag och Fredrik kan resa runt i Sydfrankrike efter mina studier i Paris, att jag får ett sommarjobb andra halvan av sommaren, att jag utan ånger avslutar mina studier på Lärarprogrammet och uppnår en målmedvetenhet vad gäller mitt alternativa yrkesval översättare, att jag får möjlighet att spara ihop lite pengar och sist men absolut inte minst: att jag får möjlighet att träffa mina vänner mer. Jag känner på mig att det inte är helt omöjligt att det mesta av detta blir verklighet bara jag jobbar för det, och det tänker jag med all säkerhet göra!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates