Home » Okategoriserade

À bientôt, Paris!

Written By: jossie on december 9, 2011 3 Comments

Det känns som att flera saker i mitt liv hänger på lösa trådar just nu. Jag väntar bara på att saker ska ordna sig så jag slipper gå runt och oroa mig mer, men istället går bara tiden och inget händer. Dessa saker gäller mest min Paris-vistelse som startar i januari. Mindre än två månader kvar tills jag ska vara på plats i Paris! Jag har fortfarande inte fått boende fixat och jag har inte bokat någon flygbiljett heller, eftersom jag inte vet när den förberedande franskkursen sätter igång. Tiden bara går och inget händer. Jag hatar verkligen att ha den här känslan av ovisshet! Ett av de erbjudanden jag svarat på handlar om en mysig lägenhet ganska så centralt i Paris som jag i så fall skulle dela med två italienskor. De skickade bilder och det såg så himla fint och trivsamt ut! Ytterligare ett plus var att hyran var låg för att vara i Paris, 330 euro i månaden. Det låter nästan för bra för att vara sant, så jag undrar verkligen om hela sanningen är framlagd i mailet… Har försökt få kontakt med ena tjejen på Fb men hon har inte svarat än, det känns lite osäkert… Men jag får se, de tyckte ju att jag kunde fundera på saken och sen återkomma. Jag har ännu inte gett något definitivt svar.

Hur som helst, saker kommer ju att lösa sig på något sätt, jag är inte helt uppgiven och har tappat lusten att åka iväg. Det här kommer bli ett helt oförglömligt äventyr, kommer verkligen berika mig på flera olika sätt! Det är jag säker på. Distansförhållande blir det ju igen, blä… Vi kommer nog sakna varandra ännu mer än under min Barcelona-vistelse. Men om vi klarade 9 månader på distans kommer vi ju klara ett halvår. Något annat tillåter jag inte mig och min fästman! Hehe, roligt att kalla honom det.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

3 Responses to “À bientôt, Paris!”

  1. Marie says on: 9 december 2011 at 22:25

    Hoppas det löser sig riktigt snabbt…det mesta brukar göra det på nåt konstigt sätt…kram! 🙂

  2. Jessica says on: 10 december 2011 at 10:31

    Säger som Marie, allt kommer lösa sig 🙂

Leave a Reply:

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Copyright ©2009 La Vida de Jossie, All rights reserved.| Powered by WordPress| Simple Indy theme by India Fascinates